Immokantoor in Diest

Krijg bij ons immokantoor in Diest persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Vastgoedmakelaar Immo Arnauts heeft de juiste expertise om u verder te helpen! Onze werkzaamheden omvatten zowel de verkoop als de verhuur van vastgoed, commerciële schattingen en algemeen vastgoedadvies. Onze makelaars en het gehele immokantoor zijn actief in een straal van 25km rond Diest, Halen, Scherpenheuvel, Lummen en omstreken.

Verkoop snel en slim bij ons immokantoor

Ons Immokantoor is een van de meest voordelige makelaars. Dankzij onze innovatieve verkoopmethode bieden wij u zelfs de kans om uw woning te verkopen binnen 30 dagen! Als BIV erkend vastgoedmakelaar zorgen wij voor een gedegen, professionele begeleiding en de schatting van uw huis. Die waardebepaling voorzien we bij zowel de verkoop als verhuur van uw eigendom. Daarbovenop kennen onze makelaars de regio Diest en kunnen zij de best mogelijke service garanderen.

Innovatieve vastgoedmakelaar

Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw woning te verkopen. Dankzij deze innovatieve aanpak en gunstige tarieven, weet ons immokantoor zich positief te onderscheiden van andere kantoren. Naast de eerder genoemde diensten, bieden de makelaars van ons immokantoor ook een persoonlijke vastgoedstyling aan. U zult merken bij de schatting van uw immo, dat de verkoopwaarde van uw immo daarmee aanzienlijk verhoogd kan worden. Bovendien zijn wij altijd mee met het laatste nieuws wat de vastgoedmarkt betreft. Als u dus vragen heeft over de laatste nieuwe regels of attesten, dan kunt u daarmee ook bij onze makelaars terecht. Ons immokantoor tracht u zo verder te helpen met een groot scala aan diensten.

Contacteer ons en maak uw afspraak

Heeft u interesse in een samenwerking met onze makelaars voor al uw immo zaken? Verkoop dan samen met Immo Arnauts en bespaar op ereloon, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan met een vastgoedmakelaar en krijg een gratis waardebepaling via onze website.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507901 (Erkend in België) - Lily Arnauts
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Nieuws

NIEUWBOUW AAN 6% BTW TARIEF

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning zijn er verschillende financiële aspecten waar kopers rekening mee moeten houden. Een belangrijk voordeel bij nieuwbouwprojecten is de mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde BTW-tarief van 6% in bepaalde gevallen. Dit verlaagde tarief kan aanzienlijke besparingen opleveren en is een stimulans voor de nieuwbouwsector. Het 6% BTW-tarief is van toepassing op de aankoopprijs van een nieuwbouwwoning indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Lees meer

DIGITALE STAGING VAN UW WONING

Als u overweegt uw huis te verkopen, wilt u het natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers. Een manier om dit te doen is door middel van digitale staging, een technologie die het mogelijk maakt om virtueel meubels en decoraties toe te voegen aan foto's van uw huis. En daarvoor kan u terecht bij Immo Arnauts te Diest.
Lees meer

VERKOOP ZELF UW WONING MET PROFESSIONELE BEGELEIDING VAN IMMO ARNAUTS

Bent u op zoek naar een manier om zelf uw woning te verkopen, maar wilt u daarbij wel professionele ondersteuning en begeleiding? Dan biedt Immo Arnauts in Diest u de perfecte oplossing. Met onze unieke formule kunt u zelf uw woning verkopen, maar wel met de professionele ondersteuning van onze ervaren vastgoedmakelaars.
Lees meer

11 TIPS BIJ DE VERKOOP VAN UW WONING

Als u uw huis of eigendom wilt verkopen, is het belangrijk om een effectieve verkoopstrategie te hebben. Hieronder vindt u 11 tips om u te helpen uw immo succesvol te verkopen: Zorg voor een goede eerste indruk: Potentiële kopers moeten een positieve indruk krijgen van uw huis zodra ze het zien. Zorg voor een nette en opgeruimde voortuin en een goed onderhouden gevel. Maak uw huis aantrekkelijk voor kopers: Zorg ervoor dat uw huis schoon en opgeruimd is. Dit helpt potentiële kopers zich voor te stellen hoe het zou zijn om in uw huis te wonen. Houd rekening met de seizoenen: Sommige seizoenen zijn gunstiger dan andere voor de verkoop van een huis. Het voorjaar en de zomer zijn bijvoorbeeld vaak betere tijden om te verkopen omdat mensen dan meer geneigd zijn om te verhuizen. Bepaal een redelijke vraagprijs: Doe onderzoek naar de prijzen van vergelijkbare huizen in uw omgeving en bepaal een redelijke vraagprijs. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken.
Lees meer

SCHATTING VAN UW IMMO TE DIEST

Immo Arnauts is als vastgoedkantoor te Diest gespecialiseerd is in het schatten en verkopen van vastgoed. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt, kan Immo Arnauts u een correcte schatting geven van uw vastgoed in Diest. De vastgoedmarkt in Diest is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, met een toename van de vraag naar woningen en appartementen. Om deze reden is het van vitaal belang voor zowel verkopers als kopers om te weten wat de waarde van hun vastgoed is. Immo Arnauts kan hierbij helpen door middel van een professionele en grondige schatting. De schatting van Immo Arnauts is gebaseerd op een diepgaande analyse van de lokale vastgoedmarkt, evenals vergelijkbare eigendommen in de omgeving. Deze analyse omvat factoren zoals de locatie, grootte en staat van het vastgoed, alsmede de huidige vraag en trends in de vastgoedmarkt.
Lees meer

HALEN IN DE KIJKER

Halen is een gemeente in de provincie Limburg in België. De gemeente heeft een uitgebreid aanbod aan woningen, variërend van moderne appartementen tot ruime vrijstaande woningen. Een populaire buurt in Halen is de wijk 'De Krekel', waar veel gezinnen en jonge stellen zich vestigen. De huizen in deze buurt zijn vaak relatief nieuw en beschikken over alle moderne voorzieningen, zoals een ruime keuken, een tuin en een garage.
Lees meer

BEKKEVOORT IN DE KIJKER

Bekkevoort is een gemeente gelegen in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, en biedt een divers aanbod aan woningen voor zowel gezinnen als alleenstaanden. Het gemeentebestuur hecht veel belang aan een goede leefomgeving voor haar inwoners en investeert in het behoud en de uitbreiding van het woonaanbod. Wie op zoek is naar een gezellige eengezinswoning zal in Bekkevoort zeker iets vinden wat bij hem of haar past. Er zijn verschillende wijken met een ruime keuze aan eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. Deze woningen zijn vaak voorzien van alle nodige moderne gemakken, zoals centrale verwarming en dubbele beglazing. Ook voor alleenstaanden of jonge koppels zijn er voldoende mogelijkheden in Bekkevoort. Er zijn verschillende appartementen beschikbaar die comfortabel wonen bieden en toch betaalbaar zijn. Deze appartementen bevinden zich op gunstige locaties, dicht bij winkels en openbaar vervoer.
Lees meer

STAD DIEST IN DE KIJKER

Diest is een stad gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, in het centrum van België. Het is een historische stad die bekend staat om zijn rijke erfgoed, prachtige woningen en mooie omgeving. Diest ligt aan de oevers van de rivier de Demer, omringd door uitgestrekte bossen en prachtige landschappen. Het is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar rust en ontspanning, maar ook voor geschiedenisliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van de stad. Diest heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, toen het een belangrijk handelscentrum was. De stad heeft een prachtig historisch centrum, met tal van oude woningen en monumenten die getuigen van het rijke verleden van de stad. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het stadhuis, dat dateert uit de 14e eeuw en prachtige gotische architectuur heeft.
Lees meer

SCHATTING VASTGOED REGIO DIEST EN HALEN!

Wenst u uw woning of appartement te verkopen in regio Diest? Een correcte waardebepaling van vastgoed is maatwerk. Elke woning, appartement of bouwgrond is immers anders en een degelijke kennis van en gevoel voor de vastgoedmarkt is bij de schatting van uw vastgoed essentieel. Bij vastgoedmakelaar Immo Arnauts kan u terecht voor een professionele schatting in Diest. Ook de omliggende gebieden zoals Bekkevoort, Halen, Scherpenheuvel, Lummen en Tielt-Winge worden bediend. Bent u benieuwd hoeveel uw woning of appartement waard is? Maak een afspraak bij ons kantoor Immo Arnauts te Diest en wij komen vrijblijvend langs voor een gratis schatting van uw vastgoed! Het bepalen van de correcte marktwaarde is essentieel bij de verkoop of verhuur van uw woning.
Lees meer

INFOPLICHT OVERTSROMINGSGEVOELIGHEID BIJ VERKOOP VASTGOED

Immo Arnauts te Diest kan voor uw woning of appartement het overstromingsrapport aanmaken. Ons vastgoedkantoor is ook werkzaam in Halen, Bekkevoort, Lummen en Scherpenheuvel. Vanaf 1 januari 2023 zal er behoorlijk wat veranderen. Zo verdwijnt de opdeling tussen ‘effectief’ en ‘mogelijk’ overstromingsgevoelig. Voor de uitvoering van de informatieplicht zal er online een overstromingsrapport gegenereerd moeten worden (via www.watertoets.be).
Lees meer

ASBESTINVENTARIS LATEN OPMAKEN TE DIEST, HALEN EN OMSTREKEN!

Immo Arnauts kan te Diest, Halen, Bekkevoort en omstreken zorgen voor uw asbestinventaris. Vanaf 23 november 2022 is dit attest verplicht bij elke overdracht van woningen en appartementen met bouwjaar 2000 of ouder. Ons immokantoor werkt samen met gecertificeerde asbestdeskundigen om voor u een vlotte service te garanderen. Wenst u uw woning te verkopen in Diest, Halen, Scherpenheuvel, Bekkevoort en omstreken? Vastgoedkantoor Immo Arnauts zorgt voor de professionele samenstelling van uw dossier.
Lees meer

WAT VERANDERT VOOR UW VASTGOED IN 2020?

Voldoende dakisolatie, dubbele beglazing en rookmelders. Vanaf volgend jaar treden er weer een aantal verplichtingen in werking voor uw (investerings)vastgoed.
Lees meer

VLAAMSE HANDELSHUURLENING KAN TOT MAX. 4 MAANDEN BEDRAGEN

Omwille van de coronamaatregelen werden sommige bedrijven verplicht de deuren te sluiten. Door de bijhorende liquiditeitsproblemen hebben veel ondernemingen moe…
Lees meer

SLOOP- EN HEROPBOUW IN GANS HET LAND AAN 6% BTW VANAF JANUARI

Vorige vrijdag werd het ontwerp van programmawet aangenomen in het Parlement. Hierin staat een bepaling over het verlaagde btw-percentage rond afbraak en heropb…
Lees meer