1. Expertise en ervaring: Immo Arnauts heeft kennis van de lokale vastgoedmarkt, te Diest, Bekkevoort, Halen en omgeving wet- en regelgeving, en ervaring in het onderhandelen bij vastgoedtransacties. Dit kan u helpen bij het vinden van de juiste woning of het verkopen van uw eigendom.

  2. Netwerk: Immo Arnauts heeft een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedwereld, waaronder andere makelaars, potentiële kopers of verkopers, en professionals zoals notarissen en hypotheekadviseurs. Dit netwerk kan van pas komen bij het soepel laten verlopen van transacties.

  3. Tijd en moeite besparen: Wij kunnen u veel tijd en moeite besparen door het zoeken naar geschikte woningen, het regelen van bezichtigingen, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van de administratieve taken. Dit kan vooral handig zijn als u een druk leven leidt.

  4. Marktkennis: Immo Arnauts heeft als ervaren makelaar inzicht in de huidige markttrends, prijsontwikkelingen en andere relevante informatie. Dit kan u helpen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot aan- of verkoop van vastgoed.

  5. Juridische bijstand: Wij kunnen u adviseren over juridische aspecten van vastgoedtransacties en u helpen bij het begrijpen van contracten en wettelijke verplichtingen.