Verkoop uw eigendom met professionele makelaar Immo Arnauts met vastgoedkantoor te Diest

ZOEKT U EEN PROFESSIONEEL VASTGOEDKANTOOR VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGENDOM TE DIEST, HALEN EN OMSTREKEN? BIJ IMMO ARNAUTS BENT U AAN HET JUISTE ADRES

Wij werken met een vernieuwende verkoopmethode, waardoor Immo Arnauts u de kans biedt om uw woning aan de meest concurrentiële prijs op de markt te zetten. Door de verkoop te starten aan een uitdagende vanafprijs bereiken we de grootst mogelijke groep potentiële kopers, zonder het risico dat u uw woning te goedkoop verkoopt. Dankzij het systeem van opbod kunnen de biedingen werkelijk de verwachtingen overstijgen.

Het succes van deze verkoopsformule per opbod is gebaseerd op 2 onweerlegbare gegevens:

Uiteraard verkopen wij ook volgens de traditionele verkoopsmethode indien u daar een voorkeur voor heeft. Wij maken er onze zaak van om u een waaier van mogelijkheden aan te bieden, zodat uw eigendom verkocht wordt zoals u dat wenst en op een professionele manier.

Promotie

Comfort

Luxe

U ontvangt professionele begeleiding van Immo Arnauts op maat. Wij begeleiden u bij het adverteren, plaatsen van een bord, professionele fotografie, vastgoedstyling, samenstellen verkoopdossier, ...

U verkoopt samen met ons uw eigendom en blijft zelf actief betrokken bij de verkoop. Immo Arnauts biedt u een totaalservice tot aan de notaris, enkel de bezichtigingen doet u zelf. U bespaart hierdoor aanzienlijk op makelaarskosten.

U ontvangt een compleet makelaarspakket tegen een zeer voordelig tarief. Immo Arnauts biedt u een totaalservice tot aan de notaris en zorgt ook voor de bezichtigingen. Bespaar op ereloon zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Vanaf 200€

Vanaf 990€

3 %