Een woning of appartement verkopen in Diest, bij Halen

Bij Immo Arnauts bent u in staat uw woning of appartement snel en slim te verkopen in slechts 30 dagen binnen regio Diest, rondom Halen! Wij bieden u bij ons immokantoor een zeer voordelig makelaarspakket aan dat rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren. Voor elke verkoop van uw onroerend goed geniet u van onze innovatieve aanbiedingen en persoonlijke verkoopmethodes.

Geniet van onze ervaring om uw appartement of woning te verkopen

Zoekt u een professioneel immokantoor om uw appartement of woning te verkopen? Dan zit u goed bij Immo Arnauts. We werken met een vernieuwende verkoopmethode, waarbij onze makelaar u de kans biedt om uw woning aan de meest concurrentiële prijs op de markt te zetten. Bij de verkoop van uw onroerend goed bieden wij u eerst een vakkundige immoschatting aan. Door de verkoop van onroerend goed te starten aan een uitdagende startprijs, bereiken we de grootst mogelijke groep potentiële kopers of geïnteresseerden in de regio Diest, zonder het risico te lopen dat u uw woning te goedkoop verkoopt. Dankzij het systeem van opbod kunnen de biedingen werkelijk de verwachtingen overstijgen. Waarom zou u nog twijfelen om uw woning of appartement door ons te laten verkopen? Het succes van deze verkoopformule per opbod is gebaseerd op twee onweerlegbare gegevens:

Uiteraard verkopen wij ook volgens de traditionele verkoopmethode indien u daar een voorkeur voor heeft. Wij maken er onze zaak van om u een waaier van mogelijkheden aan te bieden bij de verkoop van uw onroerend goed. Zo wordt uw eigendom verkocht zoals u dat wenst en op een professionele manier. Kortom, bij ons bedrijf kunt u terecht voor zowel een schatting van uw huis als het verkopen van uw appartement of woning.

Neem contact met ons op bij interesse voor de verkoop van onroerend goed

Heeft u interesse in een van onze aanbiedingen om uw woning of appartement te verkopen? Of wenst u professionele begeleiding bij de verkoop van uw onroerend goed in Diest en omstreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of door te bellen naar 0485803055.

Promotie

Comfort

Luxe

U ontvangt professionele begeleiding van Immo Arnauts op maat. Wij begeleiden u bij het adverteren, plaatsen van een bord, professionele fotografie, vastgoedstyling, samenstellen verkoopdossier, ...

U verkoopt samen met ons uw eigendom en blijft zelf actief betrokken bij de verkoop. Immo Arnauts biedt u een totaalservice tot aan de notaris, enkel de bezichtigingen doet u zelf. U bespaart hierdoor aanzienlijk op makelaarskosten.

U ontvangt een compleet makelaarspakket tegen een zeer voordelig tarief. Immo Arnauts biedt u een totaalservice tot aan de notaris en zorgt ook voor de bezichtigingen. Bespaar op ereloon zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Vanaf 200€

Vanaf 990€

3 %