Immo schatting in Diest

Bent u op zoek naar een professionele bedrijf om uw immo van schatting te voorzien in regio Diest? Bij Immo Arnauts kunt u terecht met al uw vragen. Ons kantoor biedt commerciële schattingen, algemeen vastgoedadvies en persoonlijke begeleiding aan om de verkoop of verhuur van uw woning zo vlot en voordelig mogelijk te laten verlopen.

Uw huis in Diest

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw immo van een schatting voorzien

Zowel bij de verhuur als de verkoop van uw woning ontvangt u bij Immo Arnauts een uitgebreide begeleiding en accurate schatting van uw eigendom alvorens we overgaan tot het effectieve verkopen of verhuren. Nadien bent u dankzij onze innovatieve verkoopmethode in staat om uw woning binnen de 30 dagen te verkopen. Op die manier hebben we al veel vastgoed succesvol kunnen verhuren of verkopen. Met onze vernieuwende methode krijgt u bij ons immokantoor de kans om uw woning aan de meest concurrentiële prijs op de markt te zetten. Bij onze schattingen gaan we namelijk uit van een aanzienlijke startprijs om een zo groot mogelijke groep potentiële kopers aan te trekken. Zo loopt u bij Immo Arnauts geen risico om uw eigendom te goedkoop te verkopen.

Contacteer ons voor uw persoonlijke schatting van immo

Bent u na het lezen van onze aanbiedingen geïnteresseerd in een professionele schatting? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 0485803055 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij komen bij Immo Arnauts met plezier langs voor de schatting van uw huis of ander onroerend goed!