Bent u op zoek naar een manier om zelf uw woning te verkopen, maar wilt u daarbij wel professionele ondersteuning en begeleiding? Dan biedt Immo Arnauts in Diest u de perfecte oplossing. Met onze unieke formule kunt u zelf uw woning verkopen, maar wel met de professionele ondersteuning van onze ervaren vastgoedmakelaars.

Bij Immo Arnauts geloven we in een samenwerking met de eigenaar om diens woning te verkopen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf uw woning te verkopen, maar wel met onze professionele ondersteuning en begeleiding.

Hoe werkt het? Samen met onze vastgoedmakelaars stelt u een verkoopstrategie op. We bekijken samen hoe we uw woning het beste kunnen promoten en op welke manier we potentiële kopers kunnen bereiken. Daarnaast zorgen wij voor de nodige juridische ondersteuning en stellen we de verkoopovereenkomst op.

Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de verkoop van uw woning. U verzorgt zelf de bezichtigingen en onderhandelt zelf met potentiële kopers. Maar natuurlijk kunt u daarbij altijd rekenen op onze professionele begeleiding en advies.


Dankzij onze unieke formule kunt u zelf uw woning verkopen, maar wel met de professionele ondersteuning en begeleiding van Immo Arnauts te Diest. Zo bespaart u op kosten en behoudt u de volledige controle over de verkoop van uw woning.

Wilt u graag meer informatie over onze unieke verkoopformule? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor de verkoop van uw woning.