Vastgoedstyling, laat uw vastgoed stylen door Immo Arnauts | Diest

SNELLER EN MET MAXIMALE WINST UW WONING VERKOPEN!

Vastgoedstyling is het op een professionele manier verkoopklaar maken van uw woning en uw woning zodanig presenteren dat deze snel verkocht wordt aan de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Statistieken wijzen uit, dat huizen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt, tot wel 83% sneller verkopen en tegen een prijs die 10 tot 15 procent hoger ligt dan soortgelijke woningen.

Met een minimum aan kosten of zelfs géén kosten kan je heel veel doen.

Tegenwoordig speurt iedere kandidaat koper het internet af en maakt een selectie van de eigendommen die hij interessant vindt. De foto's die je als verkoper plaatst zijn dus van vitaal belang. In een tijdperk waarin het koperspubliek kieskeurig is, heb je er als aanbieder alle nut bij ervoor te zorgen dat uw eigendom eruit springt ten opzichte van de "concurrentie".

VOOR

NA


VASTGOEDSTYLING IS EEN BIJKOMENDE TROEF VAN IMMO ARNAUTS!

U wilt uw woning met een maximale winst verkopen.

Wij adviseren u uitvoerig tijdens de voorbereidingen van uw verkoop. We gaan na wat er nodig is om de juiste en zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en werken dit voor u uit. Iedere kamer wordt uitvoerig besproken en in detail uitgewerkt om zo de kandidaat koper het potentiëel van de woning te laten zien.