Immokantoor in Diest

Krijg bij ons immokantoor in Diest persoonlijke begeleiding en professioneel advies bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Vastgoedmakelaar Immo Arnauts heeft de juiste expertise om u verder te helpen! Onze werkzaamheden omvatten zowel de verkoop als de verhuur van vastgoed, commerciële schattingen en algemeen vastgoedadvies. Onze makelaars en het gehele immokantoor zijn actief in een straal van 25km rond Diest, Halen, Scherpenheuvel, Lummen en omstreken.

Verkoop snel en slim bij ons immokantoor

Ons Immokantoor is een van de meest voordelige makelaars. Dankzij onze innovatieve verkoopmethode bieden wij u zelfs de kans om uw woning te verkopen binnen 30 dagen! Als BIV erkend vastgoedmakelaar zorgen wij voor een gedegen, professionele begeleiding en de schatting van uw huis. Die waardebepaling voorzien we bij zowel de verkoop als verhuur van uw eigendom. Daarbovenop kennen onze makelaars de regio Diest en kunnen zij de best mogelijke service garanderen.

Innovatieve vastgoedmakelaar

Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw woning te verkopen. Dankzij deze innovatieve aanpak en gunstige tarieven, weet ons immokantoor zich positief te onderscheiden van andere kantoren. Naast de eerder genoemde diensten, bieden de makelaars van ons immokantoor ook een persoonlijke vastgoedstyling aan. U zult merken bij de schatting van uw immo, dat de verkoopwaarde van uw immo aanzienlijk is verhoogd. Bovendien zijn wij altijd mee met het laatste nieuws wat de vastgoedmarkt betreft. Als u dus vragen heeft over de laatste nieuwe regels of attesten, dan kunt u daarmee ook bij onze makelaars terecht. Ons immokantoor tracht u zo verder te helpen met een groot scala aan diensten.

Contacteer ons en maak uw afspraak

Heeft u interesse in een samenwerking met onze makelaars voor al uw immozaken? Verkoop dan samen met Immo Arnauts en bespaar op ereloon, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan met een vastgoedmakelaar en krijg een gratis waardebepaling via onze website.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507901 (Erkend in België) - Lily Arnauts
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Nieuws

SCHATTING VASTGOED REGIO DIEST EN HALEN!

Wenst u uw woning of appartement te verkopen in regio Diest? Een correcte waardebepaling van vastgoed is maatwerk. Elke woning, appartement of bouwgrond is immers anders en een degelijke kennis van en gevoel voor de vastgoedmarkt is bij de schatting van uw vastgoed essentieel. Bij vastgoedmakelaar Immo Arnauts kan u terecht voor een professionele schatting in Diest. Ook de omliggende gebieden zoals Bekkevoort, Halen, Scherpenheuvel, Lummen en Tielt-Winge worden bediend. Bent u benieuwd hoeveel uw woning of appartement waard is? Maak een afspraak bij ons kantoor Immo Arnauts te Diest en wij komen vrijblijvend langs voor een gratis schatting van uw vastgoed! Het bepalen van de correcte marktwaarde is essentieel bij de verkoop of verhuur van uw woning.
Lees meer

INFOPLICHT OVERTSROMINGSGEVOELIGHEID BIJ VERKOOP VASTGOED

Immo Arnauts te Diest kan voor uw woning of appartement het overstromingsrapport aanmaken. Ons vastgoedkantoor is ook werkzaam in Halen, Bekkevoort, Lummen en Scherpenheuvel. Vanaf 1 januari 2023 zal er behoorlijk wat veranderen. Zo verdwijnt de opdeling tussen ‘effectief’ en ‘mogelijk’ overstromingsgevoelig. Voor de uitvoering van de informatieplicht zal er online een overstromingsrapport gegenereerd moeten worden (via www.watertoets.be).
Lees meer

ASBESTINVENTARIS LATEN OPMAKEN TE DIEST, HALEN EN OMSTREKEN!

Immo Arnauts kan te Diest, Halen, Bekkevoort en omstreken zorgen voor uw asbestinventaris. Vanaf 23 november 2022 is dit attest verplicht bij elke overdracht van woningen en appartementen met bouwjaar 2000 of ouder. Ons immokantoor werkt samen met gecertificeerde asbestdeskundigen om voor u een vlotte service te garanderen. Wenst u uw woning te verkopen in Diest, Halen, Scherpenheuvel, Bekkevoort en omstreken? Vastgoedkantoor Immo Arnauts zorgt voor de professionele samenstelling van uw dossier.
Lees meer

WAT VERANDERT VOOR UW VASTGOED IN 2020?

Voldoende dakisolatie, dubbele beglazing en rookmelders. Vanaf volgend jaar treden er weer een aantal verplichtingen in werking voor uw (investerings)vastgoed.
Lees meer

VLAAMSE HANDELSHUURLENING KAN TOT MAX. 4 MAANDEN BEDRAGEN

Omwille van de coronamaatregelen werden sommige bedrijven verplicht de deuren te sluiten. Door de bijhorende liquiditeitsproblemen hebben veel ondernemingen moe…
Lees meer

SLOOP- EN HEROPBOUW IN GANS HET LAND AAN 6% BTW VANAF JANUARI

Vorige vrijdag werd het ontwerp van programmawet aangenomen in het Parlement. Hierin staat een bepaling over het verlaagde btw-percentage rond afbraak en heropb…
Lees meer