Immo Arnauts: verkoop snel en slim in 30 dagen, regio Diest!

Op zoek naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed?
Dan bent u bij Immo Arnauts aan het juiste adres!

Onze werkzaamheden omvatten zowel de verkoop als de verhuur van vastgoed, commerciële schattingen en algemeen vastgoedadvies in een straal van 25km rond Diest, Halen, Scherpenheuvel, Lummen, ....

Dankzij onze innovatieve verkoopmethode bieden wij u de kans om uw woning te verkopen binnen 30 dagen!

 

 

Immo Arnauts: uw voordeligste vastgoedmakelaar in regio Diest!

Als BIV erkend vastgoedmakelaar biedt Immo Arnauts u een gedegen en professionele begeleiding. Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen. Door een innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Immo Arnauts zich positief te onderscheiden.

Verkoop samen met Immo Arnauts en bespaar op ereloon, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Vraag nu uw gratis adviesgesprek en gratis waardebepaling aan.

 

vastgoedmakelaar- bemiddelaar - BIV nummer 507901 - België

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Nieuws

17-01-2020
Wat verandert voor uw vastgoed in 2020?
Voldoende dakisolatie, dubbele beglazing en rookmelders. Vanaf volgend jaar treden er weer een aantal verplichtingen in werking voor uw (investerings)vastgoed.
01-06-2018
Huis kopen kan nu via e-mail
Een akkoord via e-mail is voortaan een rechtsgeldig bewijs voor de aankoop van een woning. Minister van Digitale Agenda Alexander De Croo (Open Vld) maakt komaf met een lacune in het economisch wetboek.
19-02-2018
Geen klein en groot beschrijf meer: wie huis wil kopen betaalt vast tarief van 7 procent
Wie in de toekomst een huis koopt, zal daar 7 procent registratierechten op moeten betalen. Dat heeft de Vlaamse regering afgelopen nacht beslist. Er komt wel e…