Immokantoor in regio Diest

Bent u op zoek naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding van een immokantoor bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed in Diest? Dan bent u bij Immo Arnauts aan het juiste adres! Onze werkzaamheden omvatten zowel de verkoop als de verhuur van vastgoed, commerciële schattingen en algemeen vastgoedadvies. Onze makelaars en het gehele immokantoor zijn actief in een straal van 25km rond Diest, Halen, Scherpenheuvel, Lummen en omstreken.

Verkoop snel en slim bij ons immokantoor in regio Diest en Halen

Ons Immokantoor is een van de meest voordelige makelaars in de regio rond Diest en Halen. Dankzij onze innovatieve verkoopmethode bieden wij u zelfs de kans om uw woning te verkopen binnen 30 dagen! Als BIV erkend vastgoedmakelaar zorgen wij voor een gedegen, professionele begeleiding en schatting. Die waardebepaling voorzien we bij zowel de verkoop als verhuur van uw woning. Daarbovenop zijn onze makelaars gespecialiseerd in regio Diest nabij Halen en kunnen zij de best mogelijke service garanderen. Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen. Met behulp van onze innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet ons immokantoor zich positief te onderscheiden. Naast onze andere diensten bieden onze makelaars bij ons immokantoor nabij Halen ook een persoonlijke vastgoedstyling aan. Deze service kan de verkoopwaarde van uw woning aanzienlijk verhogen. 

Contacteer ons en maak uw afspraak

Heeft u interesse in een samenwerking met onze makelaars voor een verkoop of verhuur in de buurt van Diest, Halen Lummen of Scherpenheuvel? Verkoop dan samen met Immo Arnauts en bespaar op ereloon, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Vraag nu uw gratis adviesgesprek en gratis waardebepaling aan via onze website.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507901 (Erkend in België) - Lily Arnauts
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Panden in de kijker

Nieuws

WAT VERANDERT VOOR UW VASTGOED IN 2020?

Voldoende dakisolatie, dubbele beglazing en rookmelders. Vanaf volgend jaar treden er weer een aantal verplichtingen in werking voor uw (investerings)vastgoed.
Lees meer

VLAAMSE HANDELSHUURLENING KAN TOT MAX. 4 MAANDEN BEDRAGEN

Omwille van de coronamaatregelen werden sommige bedrijven verplicht de deuren te sluiten. Door de bijhorende liquiditeitsproblemen hebben veel ondernemingen moe…
Lees meer

SLOOP- EN HEROPBOUW IN GANS HET LAND AAN 6% BTW VANAF JANUARI

Vorige vrijdag werd het ontwerp van programmawet aangenomen in het Parlement. Hierin staat een bepaling over het verlaagde btw-percentage rond afbraak en heropb…
Lees meer