Nieuws

23-11-2015

Tips om je woning vlot te verkopen

1. Breng de woning goed in kaart.

Kopers willen zo veel mogelijk informatie over de woning. Hoeveel bedraagt de (woon)oppervlakte? Wanneer werd de woning gebouwd en/of gerenoveerd?

Bovendien kijkt een kandidaat koper niet enkel naar de woning maar ook naar de omgeving. Is er openbaar vervoer? Waar bevinden zich de winkels, restaurants en sportfaciliteiten?

Neem daarom een makelaar uit de regio die de streek goed kent. Bij Immo Arnauts bedienen wij een regio van 30km rond Diest en Halen.

 

2. Bepaal een correcte vraagprijs.

Kopers gaan uiteraard het enorme aanbod aan vastgoed vergelijken. Enkel de goed geprijsde panden worden bezocht, een correcte schatting van uw woning is van belang voor een vlotte verkoop! Bij Immo Arnauts bieden we u bij verkoop van uw vastgoed een gratis waardebepaling aan. Als BIV-makelaar putten we uit de nodige kennis en ervaring om de marktwaarde van uw vastgoed te bepalen.

 

3. Een professionele fotoshoot.

De eerste indruk is belangrijk! Uit onderzoek blijkt dat 95% van de kopers hun zoektocht starten online, de kwaliteit van de foto's is dus uitermate belangrijk!

Bij Immo Arnauts wordt er veel zorg gedragen voor de fotoshoot, uw pand wordt professioneel in beeld gebracht.

 

4. Vastgoedstyling.

Met behulp van vastgoedstyling kan u de waarde van uw woning laten stijgen. Algemene tips zijn: ruim alles netjes op, maak het gezellig en doe persoonlijke bezittingen weg.

Bij Immo Arnauts bekijken we in detail welke styling uw woning in het bijzonder kan gebruiken. Zonder twijfel verkrijgt u de beste prijs voor uw vastgoed!